Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ιδέες για το δωμάτιο των αγοριών

Το δωμάτιο του αγοριού(ή των αγοριών) μπορεί να είναι πραγματικά μια υπέροχη πρόκληση διακόσμησης αφού εκεί θα πρέπει να συνδυάσουμε τόσο τα ενδιαφέροντα, την προσωπικότητα όσο και την αντοχή στο χρόνο και τις δικές μας προβολές επιθυμιών (πχ συγκέντρωση του αγοριού- μαθητή στην καθημερινή του μελέτη).
Τα κλασικά θέματα για τα δωμάτια των αγοριών είναι:

Ποδόσφαιρο.





1η Φωτογραφία : Αυτοκόλλητα τοίχου από την εταιρία Fun to See 
2η Φωτογραφία : Φωτοταπετσαρία τοίχου από την εταιρία Walltastic 

Κάντε το δωμάτιό του ένα πραγματικό χώρο ποδοσφαιρικής μαγείας. Με τοιχογραφίες από ποδοσφαιρικούς αγώνες, μπάλες και ζωντανά χρώματα. Φυσικά μπορείτε να προσδώσετε και ένα χαρακτήρα διαφορετικό με δεκάδες στοιχεία από την αγαπημένη του ομάδα με φανέλες, φωτογραφίες, κασκόλ, αναμνηστικά κλπ

Αυτοκίνητα




1η Φωτογραφία: Φωτοταπετσαρία τοίχου από την εταιρία Walltastic
2η Φωτογραφία: Φωτοταπετσαρία τοίχου από την εταιρία Komar

Τα περισσότερα αγόρια αγαπούν τα «μηχανοκίνητα» και ξοδεύουν ώρες χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους παίζοντας με αυτοκινητάκια. Τι πιο καλό από το να διακοσμήσετε τους τοίχους με ένα παρόμοιο θέμα; Στολίστε το δωμάτιό του με εικόνες αυτοκινήτων ζωγραφισμένες στον τοίχο και μεγάλα σήματα της τροχαίας ολόγυρα.

Σαφάρι


1η Φωτογραφία: Παιδικά  αυτοκόλλητα τοίχου από την εταιρία Fun to see
2η Φωτογραφία: Παιδική μπορντούρα από την εταιρία York

Το ανοικτό τοπίο μιας σαβάνας είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός χώρου με ποικίλα ερεθίσματα από ζώα που τα παιδιά αγαπούν και δε συναντούν στο φυσικό τους περιβάλλον. Λιοντάρια και λεοπαρδάλεις, τίγρεις και πίθηκοι, θα δώσουν μια διαφορετική αίσθηση στο δωμάτιο του.

Αλλά και ακόμα :





 1η Φωτογραφία : Φωτοταπετσαρία με τον Spiderman απο την εταιρία Komar
 2η Φωτογραφία : Φωτοταπετσαρία με τούς Avengers απο την εταιρία Komar

Σούπερ ήρωες
Οι χάρτινοι σούπερ ήρωες π.χ. Spiderman, Captain America, Avengers, Ironman, Halk είναι οι αγαπημένοι των περισσότερων αγοριών. Η εικόνα του ήρωα σε σκηνές δράσης θα καθηλώσει τον πιτσιρικά μας. Ταυτόχρονα θα μπορούμε να διατηρήσουμε τη θεματολογία για χρόνια αφού οι παραστάσεις αυτές είναι κλασικές και για εφηβικά δωμάτια.
Βυθός




 1η Φωτογραφία : Αυτοκόλλητα τοίχου απο την εταιρία Fun to see
 2η Φωτογραφία : Φωτοταπετσαρία με θέμα τον βυθό απο την εταιρία Walltastic
Σε αγόρια που αγαπούν το κολύμπι, τις βουτιές ή ονειρεύονται κυνήγι χαμένων θησαυρών ή αναζητούν μυθικά ζώα των θαλασσών, μπορούμε να τους προσφέρουμε ένα τοίχο ζωγραφισμένο με ένα μαγικό θαλάσσιο και υποθαλάσσιο χώρο. Μια τέτοια τοιχογραφία συνδυάζει υπέροχα χρώματα, αλλά και συνοδευτικά διακοσμητικά στοιχεία για ολόκληρο το χώρο.

Το δωμάτιο του πειρατή



 1η Φωτογραφία : Αυτοκόλλητα τοίχου απο την εταιρία Fun to see
Δεν υπάρχει αγόρι το οποίο να μην ενθουσιάστηκε με την ιδέα των χαμένων θησαυρών και των ταξιδιών με πειρατικά ιστιοφόρα. Φιλοξενήστε στους τοίχους του δωματίου: το χάρτη του νησιού, το καράβι του πειρατή, και εικόνες από την πειρατική συντροφιά με το γιο σας σε ρόλο Μπαρμπαρόσα!

Δείτε περισσότερες ιδέες για τη διακόσμηση του πειρατικού δωματίου.




Διάστημα







 1η Φωτογραφία : Φωτοταπετσαρία με θέμα το διάστημα απο την εταιρία Walltastic

Η εξερεύνηση του διαστήματος ξεκινάει. Το παιδί υπολογίζεται ότι περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο δωμάτιό του. Δώστε του την ευκαιρία να γνωρίσει τους πλανήτες, να πετάξει με τη φαντασία του οδηγώντας διαστημόπλοια, να ανακαλύψει νέους αστερισμούς και να τα βάλει με φλεγόμενους μετεωρίτες.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου