Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Οι καλύτερες ιδέες για να τοποθετήσεις την τηλεόρασή σου!

 
 
Πώς μπορείς να ενσωματώσεις με στιλ την τηλεόραση στο σαλόνι σου; Σου προτείνουμε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες για να κάνεις την τηλεόραση μέρος της διακόσμησής σου!


/
Αυτή είναι μια ιδανική ιδέα για σένα που έχεις παιδί, δεν το φτάνει το δωμάτιό του και θέλεις να προστατέψεις και την τηλεόραση! Κρέμασέ την ψηλά αντί να την ακουμπήσεις σε έπιπλο. Το συμβατικό έπιπλο τηλεόρασης μπορεί να έχει πολλές θήκες-ράφια που θα βάζεις τα παιχνίδια του παιδιού για να βάζει και να τα βγάζει θέλοντας να παίξει στο σαλόνι αλλά μετά να είναι όλα συμμαζεμένα!


/
Μια μοντέρνα και νεανική λύση είναι ένα χαμηλό, μεταλλικό έπιπλο για να πατήσει η τηλεόραση ασορτί στο χρώμα με το ηχοσύστημα. Αυτό που διαφοροποιεί το ντεκόρ είναι οι εμπριμέ ασπρόμαυρες κουρτίνες που δίνουν έμφαση στην αντίθεση άσπρου-μαύρου της τηλεόρασης με το έπιπλό της.

/
Η τηλεόραση ως τμήμα της βιβλιοθήκης δίνει πιο σοφιστικέ look στο σαλόνι σου αλλά και κάνει πιο ζεστό το σαλόνι. Η τηλεόραση μοιάζει με διαδραστικό τμήμα της βιβλιοθήκης ενώ παράλληλα στα ράφια μπορείς να βολέψεις τα dvd σου αν δεν έχεις βιβλία να βάλεις!


/
Μοντέρνα όσο και λιτή αυτή η ιδέα, βασίζεται στο πρότυπο δημιουργίας ενός άνετου και χαλαρωτικού χώρου τηλεθέασης. Μεγάλος καναπές, αναπαυτικές πολυθρόνες και ένα λιτό λευκό έπιπλο-ντουλάπι για να πατήσει η τηλεόραση που πλαισιώνεται από ένα υπερσύγχρονο ηχοσύστημα-κολώνες.




//
Μια έξυπνη ιδέα για σένα που δεν θέλεις να φαίνεται η τηλεόραση είναι να την "κρύψεις" μέσα σε ντουλάπι ή πίσω από ένα διαχωριστικό στον τοίχο.


/
"Κάνε την τηλεορασή σου κορνίζα" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της σύνθεσης! Αντί για ταμπλό στον τοίχο βάλε κορνίζα γύρω από την plasma τηλεόρασή σου, διάλεξε μια floral ταπετσαρία και έχεις κάνει μια μοναδική διακοσμητική παρέμβαση!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου