Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Διακοσμητικές εμπνεύσεις από τσιμέντο

Ποιά είναι η γνώμη σας σχετικά με τη χρήση μπετόν στο σπίτι σας; 



Το σκυρόδεμα μπορεί να είναι αρκετά κρύο σαν υλικό, αλλά σε συνδυασμό με άλλα υλικά (όπως το ξύλο ή κάποιο ζεστό χρώμα) μπορεί να δημιουργήσει μια εξαιρετική εμφάνιση. Τον τελευταίο καιρό έχω δει όλο και περισσότερα αξεσουάρ σπιτιού από σκυρόδεμα που είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να προσθέσετε λίγη βιομηχανική όψη στο εσωτερικό σας. 

Αν με ρωτήσετε, θα πω ότι οι τοίχοι από μπετόν σε συνδυασμό με ένα διασκεδαστικό χρώμα είναι ο πιο απρόσμενος τρόπος για να διακοσμήσετε ένα χώρο. Θέλω να πω ότι όλοι σκέφτονται το κρύο γκρι όταν μιλάμε για μπετόν και αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο, οπότε το γεγονός της προσθήκης μια φωτεινής πινελιάς στα πράγματα ακούγεται σαν ένα εύκολο βήμα που αλλάζει τη ζωή, προκειμένου να σπάσει η νωθρότητα ενός δωματίου που έχει τοίχους από μπετόν. 

Είτε επιλέξετε ένα ζεστό παστέλ χρώμα για να μαλακώσει η όψη, είτε ένα τολμηρό που να θέσει την εστίαση σε αυτό, το αποτέλεσμα είναι ούτως ή άλλως βέβαιο ότι θα είναι πρωτοφανές. 

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να βρείτε μερικές ιδέες και για τις δικές σας παρεμβάσεις.











πηγή

2 σχόλια:

  1. Ομολογώ ότι δύσκολα θα το έκανα στο σπίτι μου, αλλά έχω βρεθεί σε χώρους με βιομηχανική διακόσμηση και μου άρεσαν. ΤΟ ξενοδοχείο nhow στο Μιλάνο είναι ένα απόλυτα αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτής της λογικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είδα φωτογραφίες στο διαδίκτυο, πραγματικά όμορφο αποτέλεσμα και πολύ φρέσκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή