Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

5 οικιακά είδη που προκαλούν…ταραχή στο ζευγάρι!!

1. Η Floral ταπετσαρία Όταν πρόκειται για το θέμα”ταπετσαρία”, το σωστό είναι να υπάρξει κάποια συμβιβαστική λύση. Οι περισσότεροι άνδρες δεν πρόκειται ποτέ να μας πουν μπράβο σε αυτή τη ροζ κοριτσίστικη ταπετσαρία για το σαλόνι - δεν έχει σημασία πόσο πολύ τη θέλουμε. Αν δε βρείτε κορίτσια σοβαρό επιχείρημα υπέρ της για να τον πείσετε, δε σας βλέπω να τη χαίρεστε! 



 2. Η κονσόλα παιχνιδιών Μήπως ακούγεστε σε δύο τετράγωνα, κάθε φορά που οι κονσόλες των παιχνιδιών διακοσμούν με θράσος το σαλόνι σας;; Παιδιά-άντρες, αν δεν έχετε σκοπό να το περιορίσετε σε κάποιο άλλο χώρο του σπιτιού, τουλάχιστον προσποιηθείτε ότι όλο τον υπόλοιπο χρόνο της ημέρας, πρόκειται να τον περάσετε μαζί μας μαγειρεύοντας ρομαντικά γεύματα … και όχι με το τελευταίο παιχνίδι Wii. 


 3. Τα διάσπαρτα μαξιλάρια Ενώ εμείς οι γυναίκες δημιουργούμε με υπερηφάνεια μία ελκυστική σειρά από μαξιλάρια, που θα αποτελέσει την τέλεια, τελευταία πινελιά στο υπνοδωμάτιο μας, οι περισσότεροι άνδρες βλέπουν ένα και μόνο πράγμα. Τετράγωνα, ορθογώνια και άλλα πολλά χρωματιστά φουσκωτά εμπόδια- μεταξύ αυτών και το κρεβάτι τους. 


 4. Οι παιδικές συλλογές Μία παιδική συλλογή από τους αγαπημένους σας Transformers; Από τους Star Wars; Όποια και αν είναι η ανεκτίμητης αξίας συλλογή σας αγόρια, είναι εγγυημένο ότι θα φέρει ανεπιθύμητες γκρίνιες από εμάς, όταν αρχίσει να καταλαμβάνει κάθε σπιθαμή του ωραίου μας μπουφέ ! 

 5. Το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Αγόρια, το να στολίζουμε το τραπέζι με 15 χιλιάδες τηλεχειριστήρια, είναι απλώς αδιανόητο για εμάς. Το να τα καταχωνιάζουμε όμως όπου βρούμε για να μη φαίνονται-σκονίζονται κορίτσια και να ξεκινάει το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, είναι επίσης λάθος. Και επειδή το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, σπάνια είναι δίπλα απ’ το κουτί της Nouisseta  δώστε λύση σε ένα σύνηθες ενδοοικογενειακό θεματάκι με πολύ απλό τρόπο

 Φυλάξτε όλα τα χρήσιμα μεν, μη διακοσμητικά δε τηλεκοντρόλ, σε ένα όμορφο κουτί πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού σας. Με αυτό τον τρόπο, δε θα χρειαστεί να ψάχνετε αλλά και να στεναχωριέστε πια για αυτό. Πλέον το σπίτι, θα έχει έναν ακόμη άτυπο κανόνα, που επιτρέπει και στους δύο, να απολαύσετε το χώρο σας χωρίς περιορισμούς!!

via

2 σχόλια:

  1. Ταραχή προκαλούν τα μαξιλαράκια ,πάντα ένα "τι τα θέλεις , ενοχλούν " και τα τηλεκοντρόλ " δεν τα βρίσκω "....Ωραία ανάρτηση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βγαλμένα απο την ζωή όλα!!! φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή